Jump Studios

http://shellystearooms.com/akiesmet.php Red Bull

Our challenge in responding to Red Bull’s brief for their new HQ was to amalgamate two separate offices into one central London headquarter building, and design the space in such a way as to encourage interaction between employees whilst encapsulating the values of the brand.

pop over to this site Red Bull prides itself on the vast array of adrenaline sports it is actively involved in, underpinned by its stated aim to ‘stimulate body and mind’. Our central design idea evolved from this – an environment that would stimulate employees and visitors alike, and that would manifest the adrenaline and excitement associated with the brand.

order xenical orlistat cheap The offices occupy three floors, including a recent roof-level extension. To ensure movement of people through the building, we cut a series of voids into the floor plate and dropped a slide and a floating staircase through the middle, offering either visual or physical connectivity throughout.

The benefit is an open, efficient, dynamic and connected workspace. This energised and kinetic experience brings the Red Bull brand to life, supported by a formal and material palette inspired by the movement and technologies inherent in the adrenaline sports at the heart of the company’s business.