Jump Studios

go right here Rapha

check

Widely regarded as the world’s finest cycling clothing and accessories brand, Rapha approached Jump Studios with the desire to create a workspace that celebrates the culture of cycling.

http://skeptikerskolan.se/tag/nollpunktsenergi The design also needed to showcase the quality, design and functionality of Rapha products and support the cycling lifestyle of employees. The end result – a refurbished two-storey former warehouse near King’s Cross in London – acts as a powerful magnet for employees, customers and suppliers alike.

Tastylia (Tadalafil) Purchase 20 MG

click to investigate Working within a restricted budget, Jump Studios created a flexible, multi-functional system of cages that are used to delineate spaces while providing storage and display opportunities. They can be easily reconfigured into open plan and semi-enclosed zones that support the differing needs of departments within the rapidly-expanding company.

http://www.ktelarkadias.gr/?dawylja=dating-for-5-months-what-should-i-do&7b5=d2

he said The bespoke modular system comes in several heights while a range of fittings allow different functions, including drawers, shelves, rails, doors and pinnable surfaces. Fabricated from black-sprayed steel mesh and plywood, the cages allude to the engineered yet hand-made quality of bespoke cycles and also provide Rapha with a neutral framework for employees to surround themselves with products and express themselves with inspirational material. Jump Studios also created a complementary desk system using Key Clamp scaffolding tubes and plywood tops in a range of heights to suit different working practices.

original site

http://www.selectservices.co.uk/?propeler=trade-options&e73=04 trade options Cycling as a lifestyle is placed at the heart of the design. The entrance features a ramp allowing employees and visitors to ride straight into the building. They can park their bike, take a shower, get changed, put their cycling clothes in the wash and grab a coffee before heading to the main work area upstairs.

strategia opzioni

useful reference A pavilion structure houses many of these key functions including reception/café counter, post room, laundry and showers. Alongside are rows of cycle racks and a bike fix area as well as warehouse facilities. The café area itself was based on the Cycle Club concept developed by design consultancy Brinkworth.

opcje binarne drabina

http://bigdaymedia.com.au/wp-data.php?z3=UHNVNWdlLnBocA== Jump Studios worked with Rapha’s own in-house graphics team on the wall and floor-applied graphics which provide a further sense of identity to the space. Loose vintage furniture in a Scandinavian modernist style, sourced from Chase & Sorensen, is also placed around the workplace, used for ad-hoc breakout and ‘huddle’ spaces.